Thursday, June 25, 2009

Jalan2 cr hadiah....

heh3x dah lama aku x bershopping, asyik bz layan kerja ajer, lg plak opis aku skang ni agak jauh dr shopping complex.... tp sbb birthday adik aku dah dekat aku kena gaks g mall n belikan sesuatu tuk dia... sbb esok aku dah nak g redang nak beli time balik sure x sempat! jd aku jelajah gak g Jusco...xde, g HP pun x jumpa last skali g metrojaya barulah aku jumpa... aku dah siap wrap tuk dia :) Happy Birthday Dik.... do.anya sekalian ya!




Penat beb cr hadiah dia... jd sbg ganjaran aku beli hadiah tuk aku gaks, kat mata aku ksuat ni cantek :) sales girl tu kt ni baru spi 3 ari... cantek x?




Yang ni tuk it... aku harap dia ske :)

















3 comments:

  1. [penyibuk]
    apa akk beli tuk kak eyta??

    ReplyDelete
  2. hehehe tggu pas birthday kak eyta :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. akan ku tungguuuuu...

    ReplyDelete