Friday, August 28, 2009

Salam Ramadhan

uhuks3x dah berabuk giler blog aku, lamanyer x jengah... bz sgt ker aku ni??? rasanyer mcm x heh3x! lama aku x bercerita, lama gak aku x meluahkan sesuatu yg yg terbuku.... opps arini dah 7 ramadhan, cepat betul masa berlalu x lama lg dah nak raya klu dulu time aku skolah rendah aku paling runsing klu tgk list kuih raya blum cukup panjang.... biarlah kuih tu sama rasa asal bentuk atau kaler nyer different aku dah kira hepi sgt, pastu aku pun paling teruja tuk anto kad raya.. even pd member sebelah meja pun aku akn bg gaks kad berserta pantun "pecah kaca, pecah gelas. Lepas baca harap balas" hah3x seronoknyer jd budak... but now masa byk berubah, tanggung jawab makin bertambah, masa makin padat tp keserenokan kian kurang ... y???? ntah maybe sbb keadaan! skang aku jd lebih pening kepala pk... nak buat kuih raya apa? baju raya? bukan tuk aku tp cr tuk mak dulu....langsir?? uhuks3x sakit dada den pk but aku hepi bila smua family berkumpul, biarlah hiruk umah mak ngan sore budak2 aku tetap suker, biarlah kami ibarat tentera kena tembak tido berterabhur kat ruang tamu hati aku cukup hepi... sebab pada aku family aku adalah segala2nyer yg terbaik buat aku :)

4 comments:

  1. kak.. bab kad raya n kuih raya tu, mmg sama la time sek dlu.. 'pecah kaca peceh gelas" memori tu... skrg dh xde sgt kad raya. more to email raya n sms raya. N raya x semeriah dlu coz xde bunga api (dh besar, x blh main bunga api sgt) huhuhu...
    kak.. dtg raya kat umah nina eh...
    :D

    ReplyDelete
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete
  3. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

    ReplyDelete